Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


valium absent

S. kom på besök efter sommaren
när luften var svalare

hon hade något till mig:

placerade tyst en varm vallmofrökapsel
i min hand

"sov nu.
glöm mig. "




Fri vers av buk
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 20:59



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du skriver så fantastiskt...allt jag läser av dig är en smärtsam njutning. som poesi ska vara.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

buk