Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättning på tårar


Rinnande
Ur ögat såg jag sanningen
Det var sant
Sekunden första tåren föll

Trängande
Genomskinligt tyst ljud
Ingen kan rädda dig nu
ej ens tårarnas salt

Blänkande
Två sekunder utan andetag
Var inte längre rädd
för rädlsan du känner i mina tårar

Djupa
Direkt från hjärtats sorg
De tvingas upp
Du kan nog se blod i dem




Fri vers av Fia
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-10 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia