Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller så var det sommaren som tog dig ifrån mig




det är kallt igen,
sommaren försvann bakom dina
stängda ögon, något som
kanske inte var på riktigt,
min skräckslagna ensamhet
eller din totala tystnad

jag vet inte vad jag väntar på,
mina läppar är inte ömma längre
och jag tror du är
fruktansvärt långt borta
och det är som om vinden vill
plåga mig med din doft
och det är svårt att vakna,
svårt att lämna mina drömmar ifred

det fanns ingen höjdpunkt,
ingenting att se fram emot,
ingenting att längta efter
och det är som om världen blev
annorlunda,
som om jag insåg att
du inte är på riktigt,
eller bara något främmande
för mig

och det känns som att det
borde finnas regler,
eller något som ska
hålla mig kvar,
förklara varför det finns
tid, varför det inte finns
tid, varför det inte finns
något avstånd mellan oss,
varför det finns avstånd
mellan oss


jag vill inte sluta älska dig,
men någonting tvingar mig,
förstör min perfekta kärlek,
din närvaro eller så är det
sommaren som tar slut,
tar med sig någonting av mig
av dig eller värme


jag tror det var vintern
som gav mig ett ologiskt hopp




Fri vers av masha
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 21:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
Här känns varje rad smärtsam.. du skriver med hjärta som blöder... applåder!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

masha
masha