Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de älskade barn som kallas mina


Vill skänka dig en gåva

en skål för ångest - med lock att lägga på

ett par koppar för all ilska - så den kan fördelas lite grand

ett stor ämbar för all glädje - som bubblar över och rinner ut

en liten äggkopp för besvikelse - vill inte ha men kommer nog ändå

men jag har sökt med ljus och lykta efter nått tillräckligt stort

att rymma all den kärlek som finns för er alla tre




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-18 19:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket bra!!
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**