Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var dagen



minns dom trasiga
nätter som vi skrek, dagarna som brann när
vi äntligen blivit sams

minns hur molnen kändes mot min kind när
du höll om mig i blåsten, minns

hur allting sved när
blicken blev tom & jag undrade


när slutade du gråta?





Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson