Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan skärmen

Så fort du rör vid mig
lyses tillvaron upp
Jag svävar på moln

Mina
läppar
mot
dina

För en stund finns
bara du och jag
Hela världen runt omkring
bara
försvinner

Nu är det du och jag
Endast du och jag

Men i verkligheten
I verkligheten finns
bara
tangenter,
ord,
en skärm

En längtan
Va känner du?
Va känner du för mig?

Jag sitter här och du
Du sitter där
Jag kan inte nå dig
På andra sidan skärmen




Fri vers av Shadowline
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline