Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag känt havets vågor slå emot mig

när jag hoppat i vattenpölar och stänkt ner hela mig
när jag hört berättelser om tsunami
när jag haft snöbollskrig
när jag suttit inne och inte vågat gå ut
av rädsla för att regna bort

kan jag inte längre tro

på vattentäta lögner




Fri vers av karlsson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 11:57



Bookmark and Share


  Emmelina
leende!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson