Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem

Kan inte andas här

trodde först att det var luften som det var fel på

sedan insåg jag

att problemet var jag

Med kalla händer sliter jag mig själv ifrån scenen
ni får se en annan tragedi nästa gång

Luft var kanske ändå inget för mig
undrar om något någonsin var det




Fri vers av Andunelen
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen