Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte gå lös utan koppel

Du är inget utan mig. Du är som en förstoppad klarinett älskling.




Fri vers av Ellanpellan
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 20:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ett koppel för var kille
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan