Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll inte allt!



Luft når inte ner
Till mina lungsäckars botten
Det ska det inte heller
Fyll inte allt
Tro inte att det är så livet ska vara
Du är dömd till att flämta
också idag




Fri vers av Lilla lo
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-10-13 12:34



Bookmark and Share


  P'u
precis!
2005-10-15

  Hypnotica
Strålande.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo