Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans vid en ödegård när frosten rister.

Brandgårdar

brist, brist i mina händer

förfall, rist i grundval.

Bröstkorgsbränna

brinner likfullt.


Och där som jag stod reste sig
stjärna vid stjärna
måne vid måne
och sol vid sol

Skåda himlars raseri över

det förbrända.


Fenixfågelns flykt
lämnade mig dyster.

Hopp du okränkbara
samla ihop mina fingertoppar
en mot en.
Sida vid sida.


Brandgårdar brinn.


För livets skull.

Träda mark träda.

Vila sorgeår.


Andas.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 19:06



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vibrerande ord, de svider, jag känner dem.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP