Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stroke.


Som ett andra liv (kikar bakom hörnet)


Jag skulle haft askgult hår
inte svartgrått som nu
jag skulle ha haft skrattgropar på mina kinder
inte en som hänger

Jag skulle haft linblå klänning och sång i blicken
dansande steg och prästkrage i mina
mjuka lena händer

Och jag skulle ha varit vacker.

Där skulle jag pryda parken med min närvaro.

Jag skulle inte darra
på tangenterna när jag skrev
Jag skulle inte bara le med ena sidan och jag

skulle inte låta taggarna sticka mej.

jag kulle aldrig glömma.


Jag skulle ge upp allt för


Andra sidan.



Jag gör det än.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 21:50



Bookmark and Share


  Christine Sabel
ÅÅh så vackert och sorgligt, jag har en klump i magen, den kändes, verkligen berörande, tack för att du kan
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP