Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie, Min missbrukande doter. I mina mörka rum.


Stanna inte kvar snälla stanna inte kvar.



Hur vill du

blåsamka innehållet
få det mera tamt

Låt mig bryta sönder låt mig

okvädesmärka
samskillnad

Vi är så olika du och jag.

Men mer lika än du vill se

Jag säger fortfarande nej.


Det gör du med.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 22:02



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP