Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min segelbåt.

Om haven skummar
där himmel nå
sätt mig i fören.


dränk havsskum nära nära min famn
kom låt oss segla i den
kärlek som aldrig tar slut

vila mig löften i strandbädd
lova mig fotsteg därefter
rita i sanden
vardagslöften och låt
tidvåg sudda ut

för du är skimmer över tak och
norrskesmönster att följa
du är frågor och svar och
sanningen vår att dölja
du är
eviga vågor och närsynta svar



Du är allt jag har.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP