Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till dig

Kan du inte ligga här
Alldeles intill mig, varmt och nära

Jag vill känna värmen av din hud tränga in i mig
Långt in i mig, jag tappar andan
Takten av dina andetag; som en livlina
Ett djupt andetag och du fyller min själ
Lycka, värme, trygghet

Jag vill trycka mig tätt intill dig
Känna doften av din hud
Ångesten; som en avlägsen planet

Jag vill drunkna i dina ögon, räkna dina andetag
Klockslagen; som en hammare mot mitt bröst
Benet över ditt, armen runt din midja
Låt mig få stanna…




Fri vers av infiniteternity
Läst 329 gånger
Publicerad 2009-10-04 18:01



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Kärlekspoesi när den är som vackrast. I den stunden skulle det vara helt ok att dö..eller stanna för evigt.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity