Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld av magi och melodi

Ibland
Ibland önskar jag att jag inte steg av
På min vanliga hållplats
Fingrar förtrollas, stopp-knappar försvinner

Att bussen bara fortsatte slingra tungt längs stadens vägar
Längs vägar som leder dit jag aldrig varit
Dit jag aldrig sett
Dit vars doft jag aldrig fått känna
Dit vars gräs aldrig fått glida mellan mina tår

Att få försvinna till en ny värld av grått och lila
Nya rutiner och lätta fotsteg
Nya människor, gamla människor
Nya famntag och varma leenden
Nytt hopp, nya melodier

För en dag
För en endaste dag




Övriga genrer av infiniteternity
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-06 00:00



Bookmark and Share


  Dito VIP
En längtan jag känner igen
mysigt
2009-10-08

    Herr Ångest
Vacker längtan som beskrivs på ett barnsligt men glatt sätt.. och just däri ligger förtjusningen.
2009-10-06

  leonardo1981
känner exakt som du skriver just nu. Tack!
2009-10-06

    Nicklas
Låter lockande.

Jag kan kapa en buss och så kan jag hämta upp dig så åker vi till den där nya, grå-lila världen!
2009-10-06

    ej medlem längre
fin tanke
texten ger det hela en massa bra och klara bilder
snyggt
2009-10-06

    imnotfinished
åh det hade inte varit fel...
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity