Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där stod han

Och där stod han

Han du alltid såg

men som aldrig såg dig

Du tråna efter honom

Förföljde honom efter skolan

Undrade vart han bodde

Du sparade papper han slängde

Bara får att kunna läsa vad han skrivit

Kunna känna på pappret och veta

att han rört vid det

Det var hans stil

Han var en av de coola

Du var en av de töntiga

Aldrig skulle det bli ni

Men du visste det

Och ändå drömde du

Trånade efter honom

Alla tjejer såg dina längtande blickar

Det fick dem att mobba dig

Hur kunde en tönt som du tråna efter

en cooling som han?

Du var patetisk och det fick du höra

Vareviga dag

En tönt

Men en dag såg han dig

Såg in i dina ögon

Och för en stund log han

Du var lycklig

Så lycklig och jag såg det

Du skrattade, du skämtade

Hela du lös upp och tillvaron var ljus

Men du vågade inte prata med honom

Du vågade inte gå fram

Tiden gick och skolan tog slut

Inte ens ett hej

mellan er två

Lämnade skolan med en längtan

efter han du aldrig fick

efter han du ville känna

efter han som bara stod där




Övriga genrer av Shadowline
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-10-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline