Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimspel 12



Prydnad

Jag letar runt
i minnet
med sinnet
fullt av strunt
och finner blott
ett slott
av luft så tunn
att min lilla mun
säger stilla
att slottet kunde trilla

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-03 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP