Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om min lögn

När du frågar mig om ärren
Så räcker inte orden längre
Och vad du än
Tänker eller känner
Så är verkligheten värre

Men hur kan jag förmå
Hur ska jag få dig att förstå
Om allt det som har varit
Allt som varit oförsvarligt
När du inte har en aning

Och jag förstår att du
Söker en förklaring
Men du har ingen aning
När jag krossar allt som vanligt
Se det som en varning

För du har ingen aning




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-27 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet