Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörsägen eller lögn

Ibland bär sanningen
På varken kraft eller makt
Bara orden passar i narrativet
För vem bryr sig
Vad som egentligen sagts

Behåll de kort du valt att inte spela
Även om det känns uppgivet

Ta deras första lögn
Och därefter
Allt som är sant

Skaka
Blanda
Rör om i deras lilla gryta


Låt någon annan dricka giftet




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-08 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet