Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett äktenskap mot döden



Att döden blott avgörs av strecken
Som ryms i ett verktyg av plast
Förenas med allt som du är och har varit
När det passerar stålet så vasst

Jag förstår om du har svårt att särskilja
Mig från min yttersta last
Jag försöker att nå ut med orden
Beskriver det grafiskt och krasst

Att blodet är så underbart vackert
När det blandas in i ett verktyg av plast
Jag vägrar att putsa på orden
Även om de skär in i själen
Brutalt och alldeles för vasst




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-26 13:16



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
In my face! Visst når du ut. Snyggt!
2023-07-29

    Ohemulen VIP
Du når ut med orden!
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet