Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkor


Det finns dagar
När minnen kommer ikapp
Det finns minnen
Jag önskar att jag slapp
Det finns stunder när jag gråter
Och blir sådär blå
Det finns ögonblick
När jag tror jag kan förstå

Det är livet som sliter mig itu
Och jag förstår att
Allt vi har är nu
Vi är varje pusselbit
Andetag och kliv
När dessa minnen blir till bilder
Förstår jag helt välsignelsen
Att fortfarande va vid liv




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-02 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet