Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums mest kända par


De är universums
Mest kända par

Vi har alla sett dem komma
Vi har alla sett dem gå
Den ena ger oss tiden
Ja, alla våra dar
Den andra träder in
Och tar oss den ifrån

Vi har alla sett dem komma
Vi har alla sett dem gå
Sett dem avlösa varandra
Alla möter vi de två
Kedjan som binder dem samman
Rår vi aldrig nånsin på

De är universums
Mest kända par

De är upp
De är ner
De är rätt
De är fel
De är yin
De är yang
Existerar endast
I relation till varann

De är frågor
De är svar

De är livet
De är döden
Universums mest kända par




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-21 10:04



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Livet är det värsta som kan hända.

2023-08-26

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Utan döden tappar livet, och tiden, värde.
Förlusten som är inkluderad redan från början gör allt skarpare, mera färg och mera märg!
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet