Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12.9.23

Det blåser ljumma vindar
September säger
Det är slut på sommarn
Tankar föder känslor
Historierna är många
Många som jag saknar
Och saker som jag ångrar

Åren
Tycks inte längre lika långa
Vill inte sätta punkt än
Jag
Kunde inte se det komma
Betraktar och betraktas
Någon vaknar
Någon somnar
Livets lika villkor

Kom, se
Hela havet stormar




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-12 21:24



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
"Åren
Tycks inte längre lika långa
Vill inte sätta punkt än
Jag
Kunde inte se det komma"

Livet överraskar alltså fortfarande?
Bästa känslan ju!
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet