Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Hon är ett varmt regn
rännilen längs ryggraden
en lågmäld lycka




Fri vers av Elsa Wik VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-27 10:21



Bookmark and Share


  helenita VIP
Jaa
2024-04-27

    King Faerin
No November rain.
A rain of romance in the spring.
And applåd-rain.

2024-04-27

  Sparvögat VIP
Vackert ~ med en sensuell touch…
2024-04-27

  Emanuel Sigridsson VIP
Det ligger något av Du i texten, ett regn som är mer än endast regn. Likt en älskande som låter fingrarna vandra längs ryggraden. Ett narrativ sväller i dessa få ord.
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Wik VIP