Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dina ögon


I dina ögon

I dina ögon
I dina ögon gryr en sol,
dess sken jag ser så klart och varmt.
Den smälter isen i min själ,
och eldar upp en kärleksstorm.

I dina ögon böljar hav,
dess vågor dansar vilt och fritt.
De dränker mig i djupet sitt,
och ger mig evig lycka i mitt slit.

I dina ögon vävs en saga,
dess bokstäver svävar fritt.
De talar om en kärlek utan like,
en evig låga, aldrig sliten.

I dina ögon ser jag allt,
i dig jag finner allt jag vill.
Du är min älskling, själ och liv,
mitt allt, mitt hopp, min eviga driv.




Fri vers av shallaw
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw