Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mot det som kanske föregår. ..?"




Vår vår är kanske likt
någon annan förgången
Vår?

Men den är vårt enda
hopp in i framtidens
Sommar med kommande
årstidsväxlingar. ..


Heta stillatigande
kanske kallt stormiga

Med ösregn eller silande
ner mot svällande hassel
-mus uppsprickande
knoppar

Till din doftande hud.











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-23 21:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oavsett väderleken sommaren eller våren finns du där min kära
2024-04-24

  Mats Edin VIP
Vackra å fyndiga strofer
2024-04-24

  Cower At The Man
Spännande ordlek och rytmik, bra spel med kommatering, I like it.
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP