Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tu pac shakur

kanske du tror
du får följa med mig
till himmelriket
bara för att jag
tycker du är snygg babe

det är bara så
att jag redan varit
i himmelriket
med dig
och du skällde
ut mig och sa
att jag är den
siste du knullar med

jag har pia också
även hon har
gått på grundis

jag tror att det
går som smort
att upptäcka brudar
i himmelriket

få se om det
blir nån rättegång

det jag hör är
att den rinner
ut i sanden




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-27 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP