Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spelas på mungiga.


TUPP-HJÖRDIS

Tupp-Hjördis köpte

en volkswagenbuss

Sen fyllde hon bussen

med gotlandsruss

Hon sålde dem billigt

till folk som kom förbi

Men det ansåg Sigurd

att hon skulle låtit bli

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-05-01 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nein.
2024-05-04

  Drusus
Hjördis på ReDo? Var det henne du tänkte på?
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP