Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AVVIKANDE ÅSIKTER?

Har du avvikande åsikter

betraktas du som sjuk

Alla måste tycka likadant

och anamma samma stuk

Men jag tycker diagnosen

har väldigt dåligt underlag

Och yttrandefriheten

stöds av detta lands riksdag

 

LARZ GUSTAFSSON 3/5 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2024-05-03 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP