Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man i vit skjorta


En dag dök plötsligt en man upp på bilfärjan och sa till folket runt honom: "Jag ska skita på er alla, förutom den där vita skjortan."
Innan folket som hörde detta blev förvånade, sa mannen för andra gången: "Hörde ni mig? Jag ska skita på er alla, utom den i den vita skjortan."
Medan folket undrar, men också lite nyfiket, varför inte den här mannen i vit skjorta skiter på sig själv, dyker en annan man upp på scenen.
Vi förstår att du är en modig man, min vän, men det finns ett problem som vi är nyfikna på och vi kunde inte lösa det.
När den unge mannen frågade vad det var, sa mannen: "Du skiter på oss alla, varför rörde du inte den där killen i den vita skjortan?"
Översittaren säger: "Jag kommer att torka min rumpa med det också."




Prosa av Orion93 VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-10 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP