Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILEN SOM FÅR TOM BENSIN


Detta är direkt uppenbart när tiden för ett spel tar slut.
När du försöker förlänga spelet, kommer du att möta alla krafter i universum.
Även en myra kommer att vidta åtgärder och lägga hinder i vägen.
Fråga inte vad en myra gör medan du springer snabbt, myran klamrar sig fast vid din kropp med en smidig rörelse och angriper det första öppna utrymmet den hittar.
I det ögonblicket gör det ont och du stannar snabbt och skrapar i det området, myran saktar ner dig och gör att du tappar tid, om än bara för en sekund.
Många krigare miste livet i detta slöseri med en sekund.
Dessutom är det den sociala kraften som aktiveras, denna kraft kommer definitivt att komma i rörelse och hjulet kommer att snurra.
När hjulet snurrar kommer de som rör sig parallellt med det att vinna, medan de som försöker stoppa hjulet kommer att falla offer för tänderna mellan kugghjulen.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-14 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP