Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få visa en hemlighet

Ta min hand och lita på mig
låt mig få visa en hemlighet

Följ med mig ut i mörkret
lovar att jag vet vart vi ska

Utan ord följer vi en smal stig
min hand är varm liksom din

Vid stigens slut tvärstannar du
hänförd av tavlan du nu ser

En liten strand med månen
som enda ljuskälla över oss

När du tar mitt ansikte i dina
mjuka händer och kysser mig

Så vet jag att vi båda har hittat
hem, nu vet du min hemlighet








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-12 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP