Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är värd mer

Länge var jag en fånge
av mina egna tankar

De handlade om något
som var väldigt fint

Sakta byggde jag murar
och stannade kvar

För att inte kunna bli
sårad av någon igen

Dag för dag har du visat
att jag är värd mer

Värd att vara lycklig och
vad riktig kärlek är

Du rev sten efter sten
och murarna är borta

Hoppas att du förstår
vad du betyder för mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-18 10:45



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fint och berörande skrivet. Du fångar många känslor i dina ord..
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP