Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Luftskeppet - 27

I ett hus vid skogens slut är det fest. Där är jag och där är du. Jag har mina nya strumpbyxor och du har färgat håret idag. Vi kramas och dansar till Palace Station med Melody Club. Och de är randiga. Strumpbyxorna, alltså. Ditt hår är körsbärsrött.

Nu posar alla likadant. Två fingrar vid ögat och andra handen framför munnen. Påp! Påp! Påp! Blixtar flashar och bilddagboken.se fylls av överexponerade emoluggar. (Fast inte förrän dagen efteråt.)

Det spelas ölspel. Tre klunkar till mig och fyra till dig. Alla tjejer dricker och du fick kungen. Svep, svep, svep. Rökpaus och någon kräks från balkongen. Bacardi Breezer. Knallrosa fläckar i den vita snön. Sedan in igen och tjofaderittan lambo.

När vi är fulla nog börjar alla hångla med alla. Det knullas på toaletten och bråkas i vardagsrummet. Jag försöker öppna en vinflaska utan korkskruv och det sprutar rödvin på tapeten. I köket sitter du och plåstrar om en tjej som har skurit sig på armen.

I gryningen börjar folk gå hem eller däcka där det finns plats. Du går runt och städar upp bland chipssmulor, glassplitter, ölburkar och spelkort. Jag ringer mig själv från din mobil och talar in ett meddelande. Ha inte ångest, allt är okej. Någon gråter i hallen men ingen vet varför.




Övriga genrer av blimp VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-13 18:43



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Du sätter tonen precist, skulle kunna vara inledningen till en film.
Jag log när jag läste
"Jag ringer mig själv från din mobil och talar in ett meddelande. Ha inte ångest,allt är okej" Det var fint
2024-05-13

  Alexander Gustafsson VIP
briljant fångat tonårsliv!
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP