Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap


Vänskap

Din vänskap för mig betyder så mycket

Trots att Vi var och en har våra nycker,
då våra känslor med oss rycker...

Men vi finns ju alltid där för varandra,Du och jag
Hur det än kan vara...

För vi om varandra tycker <3




Bunden vers (Rim) av Susann Andersson
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-16 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson