Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling 1994

 

Du som med hela din cham

Gör mig alldeles varm


Det känns så härligt att krypa in i din famn

Känner mig trygg i dina armar

 

Du är mitt allt


Jag älskar Dig




Bunden vers (Rim) av Susann Andersson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-19 21:42



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Kärlek är det finaste och det bästa som finns för själen.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson