Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Money

Money, mooney, money

 

Dem rullar medan en och annan svullar

Kanske blir det snart andra bullar

 

För snart är dem slut

Du skriker till ett tjut

Lever livet och njuter

Tut tut

 

Nej stopp nu måste Du ta ta ett ordentligt tag

 

Låtsas förbrillt att det inte är Du

Låt inte alla pengarna spilla och trilla

Bara för att du råka gilla

 

Att leva såhär

 

Går det inte allt använda att i samma veva

Även om du bland molnen låtsas sväva

 

Måste Du be plånboken säga stopp

 

Just för tillfället den stilla kväva

Du kan inte mer av den kräva

 

 




Bunden vers (Rim) av Susann Andersson
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-08-19 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson