Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när en kär vän och arbetskamrat dör, tanken skrämmer mig det kunde ha varit jag men det blev Du..


Hassan 20100517

Just nu känner vi alla en stor sorg och smärta i vårt innersta hjärta
Vi ,vill trots det till Dig och Din familj säga
Att Du för oss alltid kommer finnas
Genom att Dig minnas
Och tänka på hur det en gång var
Hassan du var så rar

Att Du med din starka integritet,speciella personlighet visat oss din värme,ditt engagemang,
humor och omtänksamhet , gör att vi Dig aldrig glömmer

Våra boende älskade dig så, kollegor likaså
Ditt sätt att sköta och bemöta...

Med din erfarenhet på ett ömsint sätt oss lärt,
Att vårt jobb är mycket värt...

Det tar vi med oss, och fortsätter att leva
Tror att det var så Du skulle velat
Att det var...

Ibland känns det som om detta inte är sant ,att vi drömmer
Det är svårt att förstå, att livet kunde sluta så snabbt ändå

Vi är många på jobbet som känner stor saknad,
och tomhet efter Dig när Du inte är här
Vi höll Dig var och en så kär

En vän och kollega Du var
som satt dina spår i sanden,
hos oss här på Hallen

Jag minns hur det en gång var,
Våra ögon möts, ett leende och en blick
Det var en vänskap som vi båda fick....

Jag minns den dag du berättade för mig om den glädje jag spred och det gjorde mig så glad
Under åren har du mig stöttat,lyssnat,gett goda råd, så lugn snäll och ödmjuk som få.
Jag kommer sakna Dig så
Man ska inte gömma det roliga vi haft med många goda skratt, ibland vi fick fnatt....

Du kommer alltid finnas i mitt minne, långt därinne...

Att jag Dig inte hann träffa Dig,gör så ont, så satans ont.
Jag vet att du detta förstår
Men ändå....

Men Jag vet och Du vet varför,det blev så..
Jag var för sjuk, själv för att till jobbet gå,
just då!
Det känns så orättvist ändå!

Tack,min vän för din vänskap!




Bunden vers (Rim) av Susann Andersson
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-08-17 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson