Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel människa

Jag vill så gärna vara en hel människa..
Vad det nu är?
Det ser olika ut för oss var och en...

Men jag vill be nån däruppe om att slippa mer
Så att jag får läka till den där hela människan som jag vill vara

En människa utan alla sjukdomar som orsakar smärta
Som jag måste acceptera...
För att jag vill inte mera

Smärta som övertar min kropp,
Tröttheten säger stopp

Vill bli fri från allt det här,
som ger mig så mycket besvär

Men jag ger inte upp,
fortsätter mot dess topp

Att bli en hel människa
Vad det nu är?




Fri vers av Susann Andersson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 20:03



Bookmark and Share


  Susann Andersson
Tack ...Kanske det, men för tillfället lockar Jesus inte mig...
Men man vet aldrig..
2011-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Att bli hel är att tro på Jesus.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson