Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vänner

Mina vänner

Är De som mig väl känner.

De är de som är mina riktiga vänner.
Såna som pratar,gnatar och tjatar.

Lyssnar,förstår och inte sin väg går.
Utan att fördöma,hellre berömma..

Är ärliga,och inte alltid håller med..
Är glada när jag är glad..
Ger stöd när jag är i nöd..

Låter mig bara vara när jag vill vara ifred.
Trots mina nycker,vet jag att jag har vänner som om mig tycker.

Ni vet vilka ni är,jag håller er var och en så kär.
Jag med mig er i mitt hjärta för alltid bär.




Fri vers av Susann Andersson
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-08-17 20:03



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är vänskap. Fin hyllning.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson