Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsk kärlek

En liten stund i himlen

en snabb blick ner

Samma blick tillbaka

och himlen fanns ej mer




Fri vers av Martina Ågren
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 19:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket klockrent skrivet i skön minimalistisk förtäljning

genuin kärlek är den som ges, utan förbehåll, og utan missunsamhet, den som ges även, efter blicken tittas ner, upp, bort, o iväg.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren