Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskt och föralltid

I drömmens värld är du där
Friskt och föralltid
Klarar jag det här?
Nånting?
Vill.

Du finns.
Känner mig funnen
I en värld som är du.
Lev med mig.
Lova mig.
Hjälp mig.

I en kärlek som är vi
Finns inget annat.
Ändå
Ständigt borta
Ständigt oroad
Ständig förvirring.

Du är allt.
Det är sjukt.
Letar balans
Mellan jag och du.
Irrande.
Sökande.
Vilja vilja vilja.

Glimten av sanning
Älskar jag mer än livet
Jag getts
Av för dig sjuk
Av för mig frisk
Av för mig sjuk?
Av för mig frisk?
Individ.

Ständigt din.
Ständigt min
Kärlek kommer blomma
Från sjuka knoppar?
I evighet
I enlighet
Med det som verkligt är vi.




Fri vers av Martina Ågren
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-12 14:08



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fångar balansen på slak lina i livets stormande hav
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren