Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation

Gör rum
Undanröj, bered
Var stum
Ondskans smed

Tar plats
Framskrider, stormar
Hans palats
Manipulerar, formar

Sitt ner
Tyst, tig
Inte mer
Förfall, krig

Tar form
Trots allt
Är enorm
Tusenfalt

Skräms nu
Hoppas, ber
Vem du?
Inte fler

Kämpar slut
INTE falla
Allt krut
Spyr galla

Svart hål
Gråter ut
Vårt mål
Hans beslut

Kräks upp
Faller, står
Ger upp
Finns, består

Krökt rak
Blå, slagen
Kvar vrak
Så betagen

Ej förstådd
Kränkt, förtvivlad
Jag förgådd
Han förivrar

ÖNSKAR annat
HAN förvandlad
Allt förbannat
Jag förhandlad




Fri vers av Martina Ågren
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-14 14:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt text som berör!
2017-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Det förefaller vara en beskrivning av självaste Satan.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren