Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar ljudet av dricka som hälls upp i ett glas.


Berusningsmedel
är din frukost
och dina nätter.

Varje droppe landar
i ditt glas.

(Jag hatar dropparna som faller i glaset).

Dagen förvandlas till nattsvart

du kastar elaka ord och begraver din
ångest i drickan som får dig att andas.

(Det gör ont inom mig).

För varje gång du tömmer en spritflaska
tömmer du min livslåga.

För varje gång du tömmer en spritflaska
tömmer du min livslåga.









Fri vers av Silverstjärna
Läst 481 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-23 02:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken väcker mitt intresse, en mycket viktig och välskriven text, för mig ett givet bokmärke !
2012-01-05

  Armo
Gillar upprepningen på slutet som ger eftertryck till vanmakten i texten. Fin komposition, bra takt... en mörk och vacker text
2011-10-23

  Vici
Smärtsamt
2011-10-23

  Fru Intighet
Vackert,
men smärtsamt.
<3
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärna