Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid din sida är livet som en dans.

Jag dansar i
löven med leende
så varma som solen.

Hans armar omsluter
mina och för en stund

är det bara våra andetag
som existerar i livet.

Läppar som fastnar
vid varandra

Hjärtslag som slår emot
två bröstkorgar.

Glädje som täcker
varenda höstlöv.

Han vid min sida
och jag dansar.





Fri vers av Silverstjärna
Läst 517 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-26 19:36



Bookmark and Share


  Kalle.O
Tycker om!
2011-10-30

  Msann
Åh! Så galet vackert! Skulle kunna läsa den hur många gånger som helst (vilket jag nog lär göra också, nu när jag har bokmärkt den!)!
<3
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärna