Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och Ludde ligger sjuka i soffan i natt.


Luddig Haiku



småvakna stortår

bredvidnära i snönatt

mammalycka hel.




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-16 05:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3 !
2012-02-17

  Marja Granqvist VIP
Fint valda ord!
2012-02-16

    ej medlem längre
ibland är det helt ok att vara sjuk:-)
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP