Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två separerade själar som älskar varandra och där den ena talar om sin längtan och kärlek till den andra.


Return my Love

Again and again
your soft whispers
and promises

Two voices echoes
far far away
in eternity

Will I see you again
Looking at me
your arms around me

Gentle rain
in the beat
of my heart
Here I'll wait

Patiently




Fri vers av Mirax
Läst 411 gånger
Publicerad 2012-02-28 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirax