Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat!

För varje sekund som går
mitt hjärta det slår.

Ibland det har fallit en tår.
när det i det har blivit ett sår.

Men oavsett det så fortsätter det o slår.
sekund för sekund, år efter år.

O jag hoppas att det slår i många år.
Tills jag till himlens rand når.

Barbro 26 mars 2012.




Fri vers av Barbro J
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-27 18:25



Bookmark and Share


  anita VIP
Fin dikt.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Barbro J
Barbro J