Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mej Gud för att jag inte vågat tro!

Förlåt Gud att jag har tvivlat. Att jag inte riktigt har vågat tro att allt skulle ordna sig. Det trots att Du har visat mej så många tecken o gett mej så många bönesvar.

Men trots det så har jag inte vågat tro. Utan känt oro och rädsla över hur det skulle bli. Och när tron brister så känner man som skuld.

För nog borde jag veta att du Gud, alltid finns där och att Du hör min bön. Att Din kärlek och omtanke om mej är så stor. Mycket större än jag någonsin kan förstå.

För Du har ju funnits där som en skyddande hand och en lugnande famn. Du har givit mej styrkan o kraften att börja var dag som ny. Du har givit min värkande kropp vila var natt. Så att jag orkat med den dag som kom och dess bekymmer.

Tack min Gud för all din kärlek och omtanke. Och förlåt mej Gud för att jag inte våga tro...

Barbro 21 september 2015.




Fri vers av Barbro J
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-26 20:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig där.
Ofta säger Jesus till oss som Han sade till Marta:"...du gör dig bekymmer för mångahanda..."
Och ofta visar det sig att vi oroar oss i onödan, för Han tog hand om hela problemet.
Men det är så vi lär oss att tro, att kasta alla våra bekymmer på Honom. En livslång lektion. Vi är lärjungar.
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Barbro J
Barbro J